Escalo | New Balance
Escaló és un espai exclusiu per gaudir de la moda del calçat. Una botiga amb caràcter, moderna amb una cuidada selecció de marques nacionals i internacionals tant per a dona com per a home.
escalo - arenys - calçat- botiga de roba - roba dona - roba home
15661
single,single-portfolio_page,postid-15661,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-theme-ver-5.0

New Balance

Category
Marques
About This Project

New Balance és una de les marques més reconegudes i més de moda dins el panorama dels  Sneakers. Celebrities, jugadors de futbol, estrelles de Hollywood…tots ells les porten.                                                                                                             El fenòmen New Balance ens ha invadit, i a Escaló trobareu els últims dissenys. Disponibles tant per home com per dona. New Balance: Always in Beta.

 

 

New Balance

Category
Brands
About This Project

New Balance is one of the most recognized brands in the Sneaker universe. Celebrities, sportsmen, Hollywood stars … everybody wears New Balance.                                                                                                                                                                     The phenomenon for sure has reached Escalo and you can find the bestsellers and new models. Available for men and women. New Balance: Always in Beta.  

New Balance

Category
Marcas
About This Project

New Balance es una de las marcas más reconocidas y más de moda en el panorama de los Sneakers . Famosos , jugadores de fútbol, ​​estrellas de Hollywood … todos llevan New Balance. El fenómeno nos ha invadido y en Escaló encontrarás los últimos diseños.                                                                                                                                                                                Disponibles tanto para hombre como para mujer. New Balance: Always in Beta.